TwitterInstagramYoutube

Se 0 varer for 0,- DKK

HANDELSBETINGELSER | VIS KURV

PIGER - OMSLAGSTÆPPE

345,- DKK (fragtfri)

Tæppet er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Indholdet består af 650 gram økologiske vindruekerner. Tæppet fås i blåt og rødt design. Tæppet kan vaskes på 30 grader. (læs mere nederst)

Læs mere om tøjets egenskaber her.


Beskrivelse

For små babyer – og i sær for for tidligt fødte med et sensitivt sanseapparet – er behovet for fysisk tryghed meget vigtigt. Om natten når barnet skal sove, og dermed ligger alene, eller når barnet af andre årsager ikke kan ligge hos far eller mor, så oplever mange sansesarte babyer en form for stress i større eller mindre grad. Der skal helst være nogen eller noget, der omslutter dem, og dermed giver barnet en følelse af at blive passet på. Tæppet er fyldt med økologiske vindruekerner. Dette gør at tæppet, på grund af sin tyngde, omslutter babyens lille krop og fungerer dermed som en form for erstatning for mors eller fars trygge favntag. Det beroliger babyen og sikrer, at der bliver flere rolige timer og et bedre søvnmønster. Tæppet kan eventuelt bruges som supplement til svøbet eller oven på en anden dyne eller tæppe for at give lidt ekstra trygheds-tyngde.


Særlige vaskeråd

Betrækket, som er fastgjort på indersiden til hvert hjørne på kernetæppet afmonteres og vaskes som resten af vores tøjserie på 30 grader. Da selve tæppet med vindruekernerne har en “selvrensende”effekt, bør denne ikke vaskes, men kan blot hænges ud til luftning. Skulle der opstå et behov for at vaske selve tæppet, kan dette gøres ved 30 grader i vaskemaskinen og derefter nænsomt i tørretumbleren eller til lufttørring. Men vi gør opmærksom på, at speltkerner ligesom andre kerner vil afgive lidt farve til stoffet, således at det fremstår lidt gulligt.


OMSLAGSTÆPPE til præmatur baby pige

Se kurv med 0 varer for 0,- DKKVIS KURV