TwitterInstagramYoutube

Se 0 varer for 0,- DKK

HANDELSBETINGELSER | VIS KURV

DRENGE - HVILEPUDE

395,- DKK (fragtfri)

Puden er fremstillet i 100% økologisk bomuld. Indholdet består af 2,4 kg varmebehandlede speltkerner. Puden fås i blåt og rødt design. Puden kan vaskes på 30 grader. (læs mere nederst)

Læs mere om tøjets egenskaber her.


Beskrivelse

Som forældre til de helt små børn kunne man nogen gange ønske sig, at man havde en ekstra hånd, når der skal skiftes ble, gives flaske eller ammes, skiftes tøj, osv. Man har med andre ord behov for at kunne lægge den lille baby fra sig for at få styr på logistikken – og så har man balladen! Barnet føler stress ved pludselig at blive lagt fladt på ryggen eller på en uformlig pude, som de måske er lige ved at trille ned af. ”Hov... hvor blev mor af?” For at imødegå barnets følelse af utryghed ved pludselig at komme ud af mors eller fars trygge favn, har vi udviklet en slags ”trygheds-hvile-pude”. Den er fremstillet af 100% økologisk bomuld og indeholder 2,4 kg speltkerner. Speltkernernes form og tyngde gør, at barnet – når det placeres i midten af buden – synker ned i puden og bliver på den måde omsluttet af det bløde og fintvævede stof, hvilket giver barnet en god tryghedsfølelse. Samtidig er der styr på den lille. Barnet kan ikke umiddelbart, ved egen kraft, trille ud af puden. Man kan således placere babyen i en hensigtsmæssig, let oprejst stilling, så barnet stadig kan se sine forældre.


Særlige vaskeråd

Betrækket, som er fastgjort på indersiden til hvert hjørne på puden afmonteres og vaskes som resten af vores tøjserie på 30 grader. Da selve puden med speltkernerne har en “selvrensende”effekt, bør denne ikke vaskes, men kan blot hænges ud til luftning. Skulle der opstå et behov for at vaske selve tæppet, kan dette gøres ved 30 grader i vaskemaskinen og derefter nænsomt i tørretumbleren eller til lufttørring. Men vi gør opmærksom på, at speltkerner ligesom andre kerner vil afgive lidt farve til stoffet, således at det fremstår lidt gulligt.


HVILEPUDE til præmatur baby dreng

Se kurv med 0 varer for 0,- DKKVIS KURV